Kedai Repair Bateri Laptop Kajang/Bangi | MrFix Gadgets

By Mal Mrfix In Uncategorized No comments

Teknologi kini semakin banyak berkembang. Dengan teknologi ini, pelbagai jenis kerja boleh dilakukan pada bila-bila masa terutama sekali kepada mereka yang mempunyai perniagaan. Tidak kurang juga kepada pelajar yang menggunakan teknologi untuk menyelesaikan tugasan harian mereka.

Terutama mereka yang menggunakan laptop. Bila laptop problem, benda ni akan jadi masalah besar buat mereka. Selain itu, kedai repair laptop juga tak banyak.

Masalah laptop yang popular adalah laptop lembab, dan juga bateri rosak. Masalah laptop lembab boleh menyebabkan kerja-kerja terganggu dan akibatnya kerja anda tidak dapat disiapkan dalam tempoh yang ditetapkan, yang secara tak langsung memberi kesan kepada anda sendiri. Manakala masalah bateri pula apabila digunakan pada jangka masa yang lama, ia menyebabkan bateri laptop anda habis dengan cepat.

 

Selain itu, service lain yang kami sediakan:

  • Masalah Windows seperti lembab, kerap hang, dan bluescreen.
  • Masalah motherboard seperti tak boleh on, tiada gambar dan autoshutdown.
  • Masalah skrin seperti skrin retak, skrin gelap, dan skrin bergaris.
  • Port charger rosak, USB tak boleh detect dan hinge patah.
  • Dan lain-lain problem.

 

MRFIX GADGETS

Ramai yang cakap nak cari kedai repair laptop sangatlah susah. Jadi kami ada berita baik untuk warga Kajang dan Bangi! Disini ada perkhidmatan repair phone dan juga LAPTOP! Haa.. kan dah ada.

 

MrFix sudah lama berkecimpung dalam bidang baiki laptop. Bermula di Bandar Baru Bangi, Bangi dan kini kami mempunyai beberapa cawangan di kawasan lain. Kami menawarkan servis membaiki laptop yang mempunyai masalah seperti screen pecah, bateri rosak, keyboard issue serta lain-lain jenis kerosakkan.

 

 

Kami akan bantu untuk membaiki laptop anda dalam tempoh masa yang cepat dan mencapai tahap kepuasan anda. Kami pakar repair laptop dan mempunyai technician yang terlatih. Di MrFix, kami ada technician yang telah dilatih bukan sahaja untuk repair laptop anda, tetapi memastikan Customer Experience yang TERBAIK!

 

 

 

Kami sentiasa menaik taraf kualiti kerja staff kami ke tahap yang paling maksimum. Tools yang kami guna juga antara yang paling latest utk pastikan phone anda dalam keadaan yang terbaik!

 

 

Kami juga menawarkan servis laptop dengan harga murah dan mampu milik.

 

Servis dan perkhidmatan yang disediakan oleh kedai repair Laptop Bangi Kajang dilihat menyeluruh dalam membaik pulih Laptop anda. Dengan servis dan kualiti yang dijaga, anda tak perlu ragu-ragu dan risau untuk menghantar Laptop anda ke kedai repair Laptop bangi Kajang. Jaminan akan diberikan kepada korang mengikut servis ataupun pertukaran compartment dalaman Laptop. Jadi tak perlu risau jika berlaku apa-apa dalam tempoh jaminan yang diberikan oleh kedai repair Laptop Bangi Kajang.

 

Info lanjut mengenai kedai repair Laptop Bangi Kajang
Telefon / Whatsapp :
0189886531
Website :
FB :
­čƬ MRFIX GADGET (Seksyen 7 Bangi) – Smartphone Repair Face2Face
No. 50 Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor
Buka Setiap Hari : 10:00 pagi – 9:00 malam