Tentang MrFix

MRFIX sudah lama berkecimpung dalam bidang baiki macbook/laptop.

Bermula di Bandar Baru Bangi, Bangi dan kini kami mempunyai beberapa cawangan di kawasan lain.

Kami menawarkan servis membaiki macbook/laptop yang mempunyai masalah seperti screen pecah, bateri rosak, keyboard issue serta lain-lain jenis kerosakkan.

Kami akan bantu untuk membaiki macbook anda dalam tempoh masa yang cepat dan mencapai tahap kepuasan anda.

Free Diagnostics

Dapatkan services pemeriksaan MacBook anda secara PERCUMA!

Experienced Technician

Technician kami mahir dan berpengalaman dalam memperbaiki MacBook dan IMac

Fast Repairing

Kami repair MacBook anda dengan cepat dan pantas bergantung pada kerosakan. Kualiti pasti di jamin.

Everything that we done

0
Customer Happy
0
LCD REPLACEMENT
0
Battery Replacement
0
Format and Cleaning

SERVICE YANG KAMI TAWARKAN

Battery Replacement

Keyboard Replacement

LCD Replacement

Motherboard Repair

UPGRADE YOUR MACBOOK

 

Able to read and write data infinitely faster than standard hard drive

 

more memory means more programs can be run at one time.

 

Format and Cleaning
Services

WHAT OUR CUSTOMER SAYS

“Padu la service kedai ni. Macbook saya yang bermasalah kerana battery rosak, boleh disiapkan dalam masa 2 hari saja. Sangat recommanded kepada sesiapa yang nak repair macbook mereka.”
Meyn
Happy Customer
“Memang best la repair dekat Mrfix ni. Technician sini semua ramah mesra dan sangat baik. Buat service format dan cleaning pun tak makan masa sampai sehari, datang je waktu malam terus siap. TERBAIK!!”
Rafiqi
Happy Customer

Recent Post

Replace Battery Macbook

Replace¬† battery Macbook sepantas 40 minit sahaja!! Bagi pengguna Macbook anda perlu tahu cycle count untuk battery anda. sekiranya battery anda telah mencapai cycle count mencecah 1000 kali cycle penukaran battery adalah amat digalakkan. Bagaimana untuk melihat battery cycle untuk Macbook anda? Mudah saja.   Firstly turn on your Macbook and click on About this […]

Baca lagi

Masalah yang selalu dihadapi oleh MacBook user

Memang semua orang dah tahu yang barangan apple adalah sangat mahal dan ia boleh bmenjadi satu masalah bagi anda jika peranti anda rosak secara tiba-tiba. Apakak yang patut anda buat? Patutkah anda menggantikan saja dengan yang baru atau baikinya sendiri. Tidak perlu risau, kami akan membantu anda dalam masalah yang anda hadapi.   Antara masalah […]

Baca lagi

Bagaimana untuk mengendalikan Air Tertumpah pada Macbook

Air tumpah pada Macbook Pro atau Macbook Air anda? Kerosakan air di Macbook Pro atau Macbook Air mungkin anda merasakan tidak serius tapi sebenarnya boleh mendatangkan masalah yang serius pada macbook anda, membaca artikel di bawah yang akan menjelaskan kepada anda cara mengendalikan Macbook anda selepas anda menumpahkan air atau cecair pada Macbook anda. Jangan […]

Baca lagi